Přihlašte se do sonb3 Tu

Adoptuj si pixelku Tu

Kdo je nejhezčí anketa Tu

Ashley Tisdale

14. září 2008 v 10:54 | petulka |  Životopisi

Povolání: Modelka, herečka, zpěvačka

Datum narození: 2.7.1985

Místo narození: West Deal, New Jersey, USA

Znamení: Rak

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial a High School Musical2, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Filmografie:
2008Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) ...Sharpay Evans
2007Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) ...Sharpay Evans
2006High School Musical (High School Musical) ...Sharpay Evans
2001Donnie Darko (Donnie Darko) ...Kim, Dorky Girl
Diskografie:
Album
2007
/* <![CDATA[ */ var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+bbn.browserLanguage+'&ucc='+bbn.cpuClass+'&ucd='+bbs.colorDepth+'&uce='+bbn.cookieEnabled+'&udx='+bbs.deviceXDPI+'&udy='+bbs.deviceYDPI+'&usl='+bbn.systemLanguage+'&uje='+bbn.javaEnabled()+'&uah='+bbs.availHeight+'&uaw='+bbs.availWidth+'&ubd='+bbs.bufferDepth+'&uhe='+bbs.height+'&ulx='+bbs.logicalXDPI+'&uly='+bbs.logicalYDPI+'&use='+bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uti='+(new Date()).getTime()+'&uui='+bbs.updateInterval+'&uul='+bbn.userLanguage+'&uwi='+bbs.width; if(typeof(bburlparam)=='string') { bbh+='&'+bburlparam; } if(typeof(bbkeywords)=='string') { bbh+='&keywords='+escape(bbkeywords); } document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' charset='windows-1250' type='text/javascript' src='http://go.cz.bbelements.com/please/showit/2444/2/3/7/?typkodu=js"+bbh+"&alttext=0&border=0&bust="+Math.random()+"&target=_blank'><"+"\/scr"+"ipt>"); /* ]]> */
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama